Kies voor jouw traject om impactvol te communiceren als inspirerend leider

Maak je keuze voor de transformatie van jou en je bedrijf:

High-end 1 op 1 leiderschapscoaching voor leiders die weten dat exponentiële groei komt van binnenuit. Ben jij als leider klaar voor meer rijkdom, rust en vrijheid terwijl je het grotere geheel dient? In deze sessies verrijk je jouw eigen leven terwijl je de wereld tot een betere plek maakt. Door te focussen op jouw essentie creëren we een exponentiële groei van binnenuit.  Stap voor stap vergroot je impact.

High level trainingen waarbij transformatie en doorbraak centraal staan. Dit zijn trainingen voor professionals die al vele trainingen achter de rug hebben en nu bereid zijn om de diepgaande verandering te beleven door van binnenuit de verandering aan te pakken gefocust op wat jij in de wereld wil neerzetten. Niet omdat je moet, maar omdat je wil.


Visionair-creatieve strategie en innovatie consulting erop gericht om als onderneming of individu uit de starheid en impasse te geraken en met hernieuwde energie een rijke toekomst te leren visualiseren en realiseren.

Energieke keynotes over inspirerend leiderschap in Covid-tijden, personal branding als sleutel tot employer branding, vrouwelijk leiderschap en impactvol communiceren vanuit een innerlijke balans.
Als top transformatie coach, trainer en spreker is het mijn missie zoveel mogelijk mensen te transformeren in de beste versie van zichzelf. Ik geloof dat ieder mens vanuit de innerlijke beleving van hun eigen grootsheid in staat is grootse dingen neer te zetten in de wereld. Daarom werk ik met multinationals, high level-startups, leiders en mensen die bereid zijn zelf door transformatie te gaan om vervolgens impactvol de wereld te verbeteren. Zo ben ik een hefboom voor mijn hefboommensen.


Klanten van mij noemen me vaak hun engel, hun schaduw. Ik ben er voor hen, altijd, ook wanneer ik fysiek niet aanwezig ben. Ze voelen zich daarom gesterkt om alle uitdagingen aan te kunnen die het leiderschap van hen vraagt. Het is een boeiende reis aan de top. Samen.


Leiders die klaar zijn om fit, rijk, rustig en vrij te zijn en tegelijkertijd hun talent willen benutten om hun missie uit te dragen en de wereld te inspireren, verdienen iemand aan hun zijde. Een spindoctor. Een adviseur. Iemand die hen inspireert om een gedurfde toekomst waar te maken. Iemand die hen een spiegel voorhoudt, soms confronteert en uitdaagt en tegelijkertijd liefdevol in groot vertrouwen en confidentialiteit met hen samenwerkt. En dat doe ik voor mijn mensen.


Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x