Mediatraining te Mechelen

Mediatraining te Mechelen door een ervaren en energieke mediatrainer 

Wil je vertrouwd geraken met de media of zelf een mediapersoonlijkheid worden? De media kunnen je maken of kraken. Daarom is een mediatraining een must voor iedereen die gewild of ongewild een publiek figuur is. Maar mediatraining te Mechelen gaat bij mij veel verder dan enkel technieken! Interview- en cameratechnieken zijn belangrijk net als jouw boodschap, body language en tone of voice. Maar waar de meeste trainers stoppen, komt ik net goed op dreef. Want jouw mediapersoonlijkheid kan je enkel verder vormgeven door coaching in persoonlijke groei. Zo sta je pas echt vol vertrouwen voor de camera! Wees de leider van het gesprek en blijf overeind in tijden van crisiscommunicatie. 

Hallo, ik ben Kim Neuskens, mediatrainer en personal branding coach. 

Als inspirator, sparringpartner en koersmotivator begeleid ik CEO’s, politici, academici, artiesten, influencers en mediapersoonlijkheden naar de top! De wereld is klaar voor jouw stem, jouw droom en jouw verhaal. Vol vertrouwen voor de lens staan en het podium pakken. Inspireren en in een split second connecteren met je publiek. Dat kan ik je leren door intensieve mediatraining te Mechelen en presentatietechnieken. 

mediatraining te Mechelen

Een mediatraining om echt impact te creëren?

We starten jouw mediatraining vanuit jouw verhaal. Omdat echt impact creëren, start bij jezelf. Jouw persoonlijke groei en persoonlijkheid centraal staan. Als je zichtbaar succesvol wil zijn, moet je starten met het onzichtbare! Ik begeleidde dit pad al meermaals. Deze keer met jou! Gestuurd door je inner voice en gedragen door een authentieke visie. Ik begeleid je als jouw executive business coach en trainer. Kennis is het codewoord, zelfinzicht het geheim, verbindend leiderschap de sleutel. Benieuwd? It’s time to step into your power! 

Met mijn jarenlange ervaring in de media, leer ik je graag de kneepjes van het vak en krijg je een blik achter de schermen van het journalistieke leven. De media zijn er om jou sterker te maken. De journalisten zullen jou mee groots maken. Dat zal ik je leren.

“Leren spreken voor publiek vertrekt vanuit jouw overtuigingen, jouw waarden en je identiteit. Het is de kern waaruit je altijd zal handelen. Daarom wil ik eerst je verhaal helder krijgen om daarna te concentreren op de presentatietechnieken. Geen angst om te spreken voor publiek, geen klamme handjes wanneer je een presentatie moet geven, geen zenuwen die door je lijf gieren wanneer de camera op jou gericht is. Jij staat in je kracht!”

-  Kim Neuskens, mediatrainer

Een individuele mediatraining Mechelen kan gecombineerd worden met andere opleidingen:

4 uur individuele coaching | losse opleidingen: 

  • Mediatraining > omgaan met journalisten, interviewtechnieken, crisiscommunicatie
  • Personal branding > identiteit, zelfvertrouwen, uitstraling, mental training
  • Communicatietraining > overtuigend communiceren, debatteren, inspirerend leidinggeven
  • Presentatietechnieken > video, tv, radio, corporate presentaties, houding & stemgebruik
  • Speechtraining > keynotes & TED Talk schrijven, politieke of corporate toespraken 
  • Videotraining > look & feel, storyline, body language, influencer marketing

Naast de individuele mediatraining is er ook een mogelijkheid om een open opleiding te volgen of in te schrijven op de online cursus mediatraining met tutorials en inspirerende cases.

Mediatraining te Mechelen

PRAKTISCH: mediatraining Mechelen

De mediatrainingen vinden plaats in mijn atelier in een gerestaureerde vleugel van een prachtig Kasteel in Limburg. Een inspirerende oase die het oude met het nieuwe verbindt. Mijn atelier telt 3 verdiepingen die rust en ruimte uitstralen en waar alle tools aanwezig zijn om in alle discretie jouw presentatie- en cameratechnieken te testen. Nota: er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor mediatrainingen waarbij specifieke selectiecriteria gehanteerd worden voor nieuwe deelnemers. For VIP’s only!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x