"De wereld heeft nood aan inspirerende leiders zoals jij."

Mentor coaching, training en consulting voor leiders die hun impact op de wereld willen vergroten met communicatie.

Voor jouw entourage en de buitenwereld heb jij het helemaal gemaakt. Je leidt je mensen, je komt in de media en spreekt voor publiek. Maar het is voor jou niet langer voldoende. Je weet dat het niet om jou draait maar om wat je neerzet. Je verlangt naar meer innerlijke rust, rijkdom en vrijheid en tegelijkertijd wil je vooral meer mensen inspireren. Je wil groeien als mens en je impact naar buiten toe sterk vergroten

Als communicatietrainer en internationaal gecertificeerd leiderschapscoach begeleidde ik al CEO’s, politici, academici, artiesten en mediapersoonlijkheden naar de top. Nu doe ik dat graag met jou.

Wees zelf de verandering die je in de wereld wil zien!

Kim

Klaar om jouw impact zichtbaar te vergroten?

Vraag een gesprek aan

Tijd om de persoonlijkheid te worden waar je naar opkijkt!

account_box

In de media

Jij wil niet zomaar voor de camera staan of enkele techniekjes bijleren. Jij wil krachtig je boodschap brengen en gezien worden, niet omdat het om jou draait maar wel om wat je in de wereld wil zetten. Samen met mij word jij een bevlogen thought leader.

people

Voor een publiek

Je spreekt al voor publiek. Maar je wil meer. Genoeg met de angst en zenuwen, de twijfel. Vanaf nu draagt jouw publiek je op handen. Mensen vragen je omwille van je krachtige, inspirerende woorden en persoonlijkheid. The world is your stage.

group_add

Voor jouw mensen

Jij wil meer dan louter beslissen en dicteren. Jij wil als leider het voorbeeld zijn voor velen. Door veel minder te doen ga je veel meer bereiken. En dat start met zelf-leiderschap. Jouw impact reikt dan mijlenver buiten de bedrijfsmuren.

About

Kim

Jouw ICF mentor-coach, spindoctor en visionair strateeg, en waarom ik de dingen doe die ik doe

Toplocatie

Waar je in alle confidentialiteit kan verstillen gefocust op de essentie

Referenties

Laat je inspireren door de verhalen van mijn mensen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x