Consulting

Je hebt nood aan mij als je senior consultant communicatie omdat:


  • Het verschil groot is tussen wat jij als leider ambieert en wat je communicatief toont. Je hebt momenteel wel een communicatieteam en werkt met externe communicatie- en PR-bureaus maar merkt dat het niet volledig in lijn ligt met jouw missie, visie en hoe jij naar buiten wil treden.
  • Je werkt deze dagen zo day-to-day operatief en reactief op de gebeurtenissen dat je het moeilijk vindt om creatief visionair zicht te houden op the bigger picture. Je wil geïnspireerd worden hoe jij als leider nog krachtiger naar buiten kan treden zonder dat je het energie kost, maar dat het je energie oplevert.
  • Je wil een beter zicht op je eigen missie, visie en waarden. Je begrijpt dat jouw persoonlijke stijl zich reflecteert in je bedrijf. Je wil inzicht in hoe jouw persoonlijkheid je troef is om momenteel impactvol naar buiten te treden.
  • Je zoekt een creative strategist die kan meedenken over jouw campagne strategie zowel op vlak creatieve ideeën, distributie als in het definiëren van het juiste doelpubliek en de juiste boodschap.
Klanten van mij noemen me op dat vlak hun engel, hun schaduw. Ik ben er voor hen, altijd, ook wanneer ik fysiek niet aanwezig ben. Ze voelen zich daarom gesterkt om alle uitdagingen aan te kunnen die het leiderschap van hen vraagt. Het is een boeiende reis aan de top. Samen.

Leiders die klaar zijn om fit, rijk, rustig en vrij te zijn en tegelijkertijd hun talent willen benutten om hun missie uit te dragen en de wereld te inspireren, verdienen iemand aan hun zijde. Een spindoctor. Een adviseur. Iemand die hen inspireert om een gedurfde toekomst waar te maken. Iemand die hen een spiegel voorhoudt, soms confronteert en uitdaagt en tegelijkertijd liefdevol in een groot vertrouwen en confidentialiteit met hen samenwerkt. En dat doe ik voor mijn mensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x