Personal Branding: een hype of een must?

"Als leider moet je toch niet bezig zijn met jezelf als merk?! " 

Vaak hoor ik zulke uitspraken van leiders. Maar is het zo dat een leider die niet bezig is met zichzelf en het imago, maar wél met het bedrijf, prachtige resultaten neerzet? Vaak zie ik leiders die blijven verder doen vanuit datgene wat ze heeft gebracht tot waar ze nu staan. En plots is er niemand meer boven hen. Plots zijn zij de autoriteit en staan ze op de plek waarvan ze droomden. En toch voelt het niet goed. Er mist iets. 

Ze geven hun leven voor hun bedrijf, organisatie en droom. En tegelijkertijd hebben ze het gevoel dat ze zelf meer en meer naar de achtergrond verdwijnen. Ze voelen zich niet vervuld en volgens anderen worden ze nochtans gezien als een persoonlijkheid. Maar zelf voelen ze dat niet zo. In plaats van vervuld te zijn voelen ze zich leeg, moe en ver van de innerlijke rust en kracht die ze hoopten te vinden aan de top. 

En dat is het moment waarop je mogelijk bereid bent jezelf als persoon onder de loep te nemen. En een personal brand neer te zetten dat de link legt tussen jou, je bedrijf en je missie. Ontdek in deze keynote het geheim van hoe je tegelijk meer innerlijke rust, rijkdom en impact creëert via jouw personal branding.

INTERESSE IN DEZE KEYNOTE?

Laat je gegevens achter via het formulier 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x