Mediatraining

Far beyond mediatraining

Als jij wil leiden in de media, dan gaat het om meer dan het aanleren van enkele technieken. Die kneepjes over welke houding je versterkt, wat te doen met je stem, welke boodschap werkt,... dat leerde je vermoedelijk al bij mediatrainers of vond je online zowel als in boeken. Wanneer je bij mij komt, dan gaan we veel verder. We maken de brug tussen jouw persoonlijkheid en de professionele context waarin je communiceert. Net door wat jou uniek maakt, kan jij iets neerzetten wat niemand anders kan. En dat onzichtbare maken we zichtbaar.  Zo ervaar jij meer impact, meer rijkdom en meer vrijheid.

Welke transformatie je doormaakt in ons traject samen:

  • Jij bepaalt welk interview je doet, waar het interview naartoe gaat en hoe jij overkomt. Niet langer de journalist of regisseur. Je kwam al eerder in de media. Een camera is niet nieuw voor je. Een interview geven ook niet. Maar tot nu voelde je dat je het interview niet leidt. Je was nog afhankelijk van de journalist. Hier maak je de omslag naar de leider worden van het interview.
  • De media staan ten dienste van jou. Ze worden een extra tool voor je om jouw impact mee te vergroten.
  • Je krijgt een mindset van een winnaar. Je leert focussen op wat de essentie is van een media-optreden voor jou en hoe dat interview jou dichter bij jouw doelen brengt.
  • Je kiest jouw media. Je krijgt zicht op welke interviews en journalisten jij waardevol vindt. De media respecteren  en versterken jouw waarden.  
  • Je maakt gebruik van krachtige lichaamstaal zoals grote leiders als Obama dat aangeleerd krijgen. Jouw lichaam weerspiegelt jouw woorden, jouw persoonlijkheid en jouw missie. Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
  • Je gaat je stem inzetten als krachtig wapen zoals presentatoren voor radio en TV dit aangeleerd krijgen. Want jij weet dat je met jouw stemtimbre (de hoogte, de snelheid, de sterkte) je publiek al voor je wint nog voor ze je boodschap begrepen hebben.
  • Je ontwikkelt de competenties om een krachtig media-interview te geven. Je krijgt enkel die technieken aangeleerd die jij nog niet bezit en die je exponentieel laten groeien als thought leader in de media. 

Klaar om je impact in de media sterk te vergroten?

Terug naar trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x