Speechtraining

Je impact sterk vergroten voor een groep

Far Beyond speech- en presentatietraining

Natuurlijk sprak je in het verleden al. Als jij wil schitteren voor een publiek, dan gaat het om meer dan het aanleren van enkele technieken. Die kneepjes over welke houding je versterkt, wat te doen met je stem, welke boodschap werkt,... dat leerde je vermoedelijk al bij presentatietrainers of vond je online zowel als in boeken. Maar nu wil je meer. Je hebt genoeg van een publiek dat maar half luistert en er onge├»nteresseerd bijzit. Je wil af van de zenuwen en de stress dat het niet goed genoeg zal zijn. Je wil je niet langer voelen als iemand die een speech moet geven. En dan ben je hier aan het juiste adres. In dit traject maken we de brug tussen jouw persoonlijkheid en de professionele context waarin je communiceert. Net door wat jou uniek maakt, kan jij iets neerzetten wat niemand anders kan. En dat onzichtbare maken we zichtbaar, eerst voor jou en daarna voor de wereld.  Zo ervaar jij meer impact, meer rijkdom en meer vrijheid.

Welke transformatie je doormaakt in ons traject samen:

  • Jij wordt een veelgevraagd keynote speaker en geeft inspirerende speeches. Je leidt je publiek. Anderen zien je als inspirerende thought leader en vragen je voor die opportuniteiten waar jij naar verlangt.
  • Podia staan ten dienste van jou. Spreken voor publiek wordt een extra tool om jouw impact mee te vergroten en datgene in de wereld te zetten wat werkelijk belangrijk is voor je.
  • Je krijgt een mindset van een winnaar. Je leert focussen op wat de essentie is van jouw speech en jouw optreden en hoe dit jou dichter bij jouw doelen brengt.
  • Je kiest jouw podia. Je krijgt zicht op welke podia en speeches jij waardevol vindt. De organisatoren respecteren jouw waarden en versterken die.  
  • Je ontwikkelt de competenties om een krachtige speech te geven. Je krijgt enkel die technieken aangeleerd die jij nog niet bezit en die je exponentieel laten groeien als aanvoerder van je publiek.
  • Je maakt gebruik van krachtige lichaamstaal zoals grote leiders als Obama dat aangeleerd krijgen. Jouw lichaam weerspiegelt jouw woorden, jouw persoonlijkheid en jouw missie. Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
  • Je gaat je stem inzetten als krachtig wapen. Want jij weet dat je met jouw stemtimbre (de hoogte, de snelheid, de sterkte) je publiek al voor je wint nog voor ze je boodschap begrepen hebben.
  • Je speech zal inhoudelijk ook weerspiegelen waar jij voor staat. Je speech vormt een hulpmiddel dat je inzet om je missie te bereiken, die veel groter is dan de speech zelf.

Klaar om je impact voor een publiek sterk te vergroten?

Terug naar trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x